Alpamayo - home for mountain tours

O echipa de tineri iubitori de natura, entuziasti in a oferi idei de a-ti
petrece timpul liber la MUNTE, indrumati si organizati de profesionisti
recunoscuti pentru experienta lor in deslusirea tainelor muntilor.

 
Genu ENACHE - ghid de munte atestat

Tot ce inseamna alpinism are legatura cu el - escaladarea unor trasee cu grad maxim de dificulate a muntilor din Romania, trasee de catarare realizate cap de coarda, participare la numeroase expeditii in strainatate la altitudine, cu alte cuvinte experienta de peste 30 de ani in alpinism. Acolo unde a fost, pe munte, a incercat sa bucure pe toata lumea - munte, natura, coechipieri. Important pentru el este ca cei cu care vine in contact sa petreaca clipe de neuitat in orice moment in mijlocul naturii. Fara doar si poate reprezinta echilibrul in echipa prezentata aici.
Cei peste 30 de ani de experienta acumulata l-au recomandat pentru activitatile pe care le sustine in acest moment, acelea de LECTOR si INSTRUCTOR DE ALPINISM in cadrul cursurilor de ghizi montani organizate de Asociatia Ghizilor Montani din Romania

 
Felicia ENACHE - ghid de munte atestat

Jumatatea lui Genu in viata de zi cu zi, Felicia este o sursa inepuizabila de energie. A inceput inca din copilarie sa se apropie de munte, iar alpinismul i-a oferit nu numai bucuria de a fi in mijlocul naturii si de a escalada muntii din Romania si din lume, dar si un titlu care o prezinta - MAESTRU EMERIT al Sportului in ALPINISM. In prezent este presedinte al AGMR - Asociatia Ghizilor Montani din Romania.
Muntele continua sa o fascineze sub toate infatisarile lui, fie ca e vorba de simpla drumetie, fie ca e vorba de escalada, de schi sau de o tura de iarna.

 
Catrinel ENACHE - ghid de munte atestat

Catrinel este al treilea membru al familiei Enache, care de la varsta de 3 ani este pe munte. Traind si crescand intr-o familie de alpinisti, a deprins de mica mersul pe munte, cataratul si dragostea pentru natura. Ce ii place sa faca cel mai mult? Sa se catere pe stanci vara si sa schieze iarna! Intotdeauna insa ii place sa fie printre prieteni si sa ii sustina si ajute pe cei care doresc sa afle care sunt tainele muntilor. Desi unii inca o considera un copil, in iunie 2008 a reusit performanta sa fie cea mai tanara romanca in acel moment care atingea un varf peste 7000 m - varful Khan Tengri (7010m) din masivul Thian Shan.

 
Bogdan RUS - ghid de munte atestat

Bogdan, membru al AGMR, s-a alaturat echipei Alpamayo prin dragostea lui pentru munte si catarare. Este un pasionat de catarare ajungand sa fie printre cei care se "misca" foarte bine pe stanca, dovada fiind locurile fruntase obtinute la diverse tabere si concursuri montane internationale de alpinism, bouldering si catarare. La varsta in care stai mai mult pe munte decat acasa, Bogdan a reusit sa urce o mare parte din muntii Romaniei, vara si iarna.